Kategórie
 
 
 
 
 

Zaspomínajte na detské časy s elektrobicyklom

Blog

Pamätáte si na svoje obľúbené miesta z detstva? Na kopec za mestom alebo les, v ktorom ste s kamarátmi chodievali na opekačky. Pokiaľ by ste sa chceli vrátiť na tieto miesta, elektrobicykle Crussis vás tam dostanú. Oživte spomienky na detstvo a zaspomínajte na staré dobré časy.

 

Kolobežkou ku zdraviu

Blog

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo má spoločné kolobežka a zdravie? My áno, a odpoveď nájdete práve v tomto článku.

Zdravie je téma, ktorá v súčasnosti rezonuje v konverzáciách mnohých ľudí. Ako sa stať zdravším? Ako žiť zdravo? Ako si zlepšiť zdravie? Toto sú otázky, ktoré si možno kladú mnohí z vás. A hoc jednoznačná odpoveď neexistuje, s určitosťou sa dá skonštatovať, že k zdraviu patrí pohyb.

 

Starostlivosť o korčule

Blog

Starostlivosť o svoje veci berieme ako úplnú samozrejmosť, často až takú, že na ňu zabúdame. V tomto článku vám predstavíme základnú starostlivosť o korčule, ktorú by ste nemali zanedbávať ak chcete predĺžiť ich životnú úroveň.

Čo sa v tomto článku dozviete?

  • Ako správne čistiť kolieskové korčule.
  • Ako je ideálne meniť kolieska aby sa čo najmenej opotrebovali.
  • Ako správne dotiahnuť a usporiadať osky.

 

 

Do práce autom? Prežitok.

Blog

Kolobežka. Pre mnohých z nás detská láska. Pýtate sa niekedy: „A čo tak kolobežky pre dospelých?“ Existujú a sú ideálnym doplnkom aktívneho životného štýlu v meste i mimo neho. A samozrejme, že nemyslíme nejaké motorové hračky, ale poctivé kolobežky, kvalitné, s veľkými kolesami; jednoducho tie odrážacie.

Čo sa o kolobežkovaní týmto článkom dozviete:

  • Ako vám kolobežka prospeje a donesie do života zábavu na dvoch kolesách.
  • Na čo sa sústrediť pri výbere kolobežky.
  • Rady a tipy, kde všade a s kým sa dá kolobežkovať.
  • Aké rôzne modely kolobežiek nájdete.

Kolobežky - Vaše otázky a naše odpovede

Blog

Otázok okolo kolobežiek nie je málo a mnohé z nich sa neustále opakujú. Je veľmi náročné všetko objasniť po telefóne, či mailom – aj preto sa najradšej venujeme zákazníkom osobitne a predovšetkým osobne. Ak sa však dostaviť nemôžete, rozhodne nemiňte nasledovný článok, ktorý je, veríme, plný užitočných rád i odpovedí, ktoré možno aj Vy hľadáte!

Tie pravé lyže

Blog

Veru, nie sú lyže ako lyže. Hoci na prvý pohľad takmer všetky modely pôsobia rovnako, skrývajú sa za nimi zásadné rozdiely, ktoré môžu urobiť z jazdy zážitok alebo utrpenie. Ako teda správne postupovať pri výbere lyží?

Tie pravé lyžiarky

Blog

Pokiaľ už viete, že vybrať správne lyže nie je len tak, určite nám dáte za pravdu, že často ešte väčší problém je vybrať si tie pravé lyžiarky. Už len trafiť veľkosť nie je jednoduché, nehovoriac o ostatných parametroch, ktorými lyžiarska obuv disponuje. Poďme sa teda na túto problematiku pozrieť trošku bližšie.

Prečo bežky, alebo ako pristupovať k výberu

Blog

Bežecké lyžovanie bolo v našich krajoch vždy obľúbené a v posledných rokoch sa jeho popularita vracia. Pomocou tohto článku by sme vás chceli viac oboznámiť s bežkami a výbavou na ne. 

Čo sa v tomto článku dozviete?

  • Ako si správne vybrať bežky, aké typy bežeckých lyží poznáme.
  • Ako si vybrať vhodnú obuv na vybraný štýl bežkovania.
  • Aké viazania poznáme a do ktorého sa už neoplatí investovať.
  • Ako si zvoliť spávnu dĺžku bežeckých palíc.

História značky Blizzard

Blog

V niekoľkých krátkych článkoch si prejdeme históriu značiek, ktoré formujú svet letného a zimného športu už nejaké to desaťročie. Vypracovali sa na lídrov vo svojom segmente a udávajú mu smerovanie. Začiatky bývajú náročné no o to krajší je výsledok týchto príbehov. Prvou značkou ktorú takto spoznáme je značka Blizzard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia